Restoran Prime je imao čast da se nađe na listi 12 najboljih beogradskih restorana koju je predstavio CafeBar Network ove godine.

Kako kažu u redakciji ovog časopisa, u Beogradu postoji veliki broj kvalitetnih restorana i zaista je veoma teško napraviti pravi izbor. “Svesni smo kolika je odgovornost izdvojiti neke lokale imajući u vidu značaj koji CaféBar network recommends priznanje nosi.  Tokom 2016. godine obišli smo više od 500 lokala, a slobodno možemo reći da smo obišli skoro sve restorane sa gastronomske mape Beograda. Anketirali smo preko 2000 ljudi iz sveta ugostiteljstva, a deo tih anketa objavljivali smo iz broja u broj časopisa. Posebno su nam bile dragocene preporuke ugostitelja, jer ko bolje od njih ume da prepozna slabosti i kvalitet lokala. Pitali smo i brojne goste po restoranima koje restorane preporučuju, gde vole da provode slobodno vreme, druže se sa prijateljima, gde proslavljaju važne datume…”

CafeBar oznaka na vratima beogradskih restorana postala je stvar prestiža! Prvi broj u godini časopisa CaféBar network uvek se očekuje sa nestrpljenjem. Nama je posebno bitno što je stručna javnost prepoznala naš restoran i pohvalila nas za uložen trud i dobro poslovanje. 
“Čestitamo i ostalim kolegama koji su se našli u ovom odabranom društvu i zahvaljujemo se na ukazanom poverenju koje ćemo se truditi da opravdamo i sledeće godine!”, poručio je naš F&B direktor Goran Kukura.

http://cafebarnetwork.rs/hrana-i-pice/hrana-vesti/4644-prime-pozdrav-za-sve-citaoce-cafebar-networka