Milan Maksimović
Šef kuhinje restorana

s_MG_8085On je Milan Maksimović, Chef. Završio je Višu hotelijersku školu u Beogradu a usavršavao se na crnogorskom primorju. Sa samo 23 godine postao je Šef kuhinje poznatog beogradskog restorana Lovac. Svoju kulinarsku viziju je izbrusio radeći sa učiteljem i mentorom Komnenom Bakićem. Sada sa timom Prime-a nastavlja jednu lepu priču – fine dining na srpski način. U ovoj prefinjenoj „laboratoriji ukusa“ kreira tradicionalna jela onako kako ih doživljava i taj svoj doživljaj prenosi na tanjir. Prime je za njega inspiracija koju deli sa gostima. I oni mu se uvek vraćaju. Ne da bi samo obedovali već da bi iskusili užitak u hrani.

Milena Milojević
Promotion Manager

s_MG_8085Jedan restoran, jedna dama. Osmeh i duša restorana Prime. Više od domaćice, više od promotera, Milena je ustvari pokretač. Ona zamisli i sve se pokrene: nesvakidašnji gastronomski događaji, degustacije najboljih vina onako kako se to radi u svetskim metropolama, prekrasne večeri uz izvanrednu hranu, samo za Vas. Milena je ona osoba zbog koje poželite da ponovo dođete. Jer uz ovu magistricu španskog jezika saznaćete ono što se kroz hranu može spoznati: lepotu, kreativnost i kulturu.

Zoran Knežević
Menadžer restorana

s_MG_8085Da bi sve funkcionisalo besprekorno, da bi ideje i realizacija bili uklopljeni, da bi svi koraci koji vode do gosta bili ispravni i sa razlogom napravljeni zadužen je jedan mladi čovek. Zoran svoj nepresušni entuzijazam i energiju daje bez rezerve. On je realizator svega fenomenalnog što se unutar ovog restorana zamisli. On je ona fina spona koja se nekada ne vidi, ali se bez nje nikako ne može. Od svog osoblja očekuje da odgovori na svaki zahtev gosta besprekornom uslugom, korisnim savetima i detaljima u vezi sa jelovnikom ili vinskom kartom.

kuhinja

Srđan Tanasković – Sous Chef
Jelena Prica – kuvar
Miloš Milkić – kuvar
Marko Blagojević – kuvar
Dragan Đuragić – kuvar
Jovan Đorđević – pomoćni kuvar